Navštíveno 2066x

Prodám 16ky pneu.
Jsou to tyto:
Matador Sport 225/50/16 (6mm + 6mm)
Cena: 700,- (obě)

Pirelli Pzero Nero 225/50/16 (7mm + 5,5mm)
Cena: 900,- (obě)

Pirelli P6000 225/50/16 (7mm + 5mm)

Pirelli P7 205/55/16 (5,5mm + 5,5mm)

Nokian NRVI 205/55/16 (6mm + 6mm)

na 90% vezmu ty poslední Nokian NRVI 205/55/16 (6mm + 6mm)ještě to oznámím ženě zda by o ně měla zájem na lagunu kde jsou už pneu ko. Během večera ti dám určitě vědět sem. Možnost poslanim poštou jako obchodní balík nebo nějakou přepravkou by byla?
2 Perfekt:
Jasně, pošlu ti to jakkoli si řekneš ;o)
Vem si k nim i ty Pirelli P7 - je to stejný rozměr,kupoval jsem je na jedno auto :o)
Já za všechny tyhle 4 pneu dával v loni 850,- za ks - najel jsem na nich asi 300km a prodal alu :o)
Samozrejme by to bylo uplne nej. Reknu to mlady zalezi jen jak moc bude chtit investovat. až dorazí domu hned se optám.
tak prej nic je jak natvrdla sorry za blokaci :( az si rozbije hubu na tech sličkach co tam ma bude to jeji problem.
nemáš tam nějaké schopné 205/50 R16?
2 Perfekt:
Nic se nedeje kamo ;o) a ja se omlouvam za mystifikaci - nedaval jsem za ks 850,- ale za Nokiany 800/ks a za Pirelli 700/ks :o) dohledal jsem si to v uctech - takze sorry :o)
2 Jerry.s:
EE jen to co vidis :o( bohuzel... Ale 205/55/16 neni zase tak jina pneu ;o) a kdyz to Perfekt nebere...
mno ten profil 55 už tam bohužel nedostanu..
ahoj, měl bych zájem o ty poslední nokiany, šlo by to poslat do liberce?
2 Jerry.s:
Hm, tak to je skoda - rozdil v profilu pneu by mel byt pouhych 10mm
2 C.W.O.K.
Není problém - a jako u PERFEKTA - nechces v tomtez rozmeru k nim i ty dve pirelli p7???

08.04.2011, 09:51 |
sts Uvažuju o těch P7...

08.04.2011, 09:53 |
hanx nemít to přes celou ČR :(
2 C.V.O.K.:
Tak jak, už má zájem o ty P7 možná STS - jak píše :o)
2 STS:
Počkám, co mi řekne C.V.O.K. - pokud si je neveme, kliďánko ti je pošlu.
2 hanx:
? Pošta jezdí, ne? :o) co bys rád?
Thullo: tak dneska byl u nas v servizu znamej co se u nas ptal jestli nemame gumy 205/55 rekl sem mu o tech tvim co sem mel brat a rikal ze je bere hned z fleku. Jezdi i dost po čr takze je mozny ze by si je vzal osobne od tebe. Ptal se me odkad jsi ale to si fakt nepamatuju :-D nicmene mi dal cislo at ti ho predam a mas se s nim co nejdrive spojit at se muzete domluvit a muze si je od tebe odvezt. Vzal by celou sadu jako sem chtel brat ja. takze tady je tel.
Daniel Malý 604289198 nebo 608157601 rekni mu normalne ze si na nej dostal čislo ohledne tech gum 205/55 16 ktery schanel ono uz mu hned dojde o co jde.
byl sem v práci tak sem dřív nemohl. mě postačej ty nokiany pokus se ti s nima chce jít na poštu.
2 Perfekt:
Domluveno s kolegou - nebude je brát.
2 C.W.O.K.:
Pošli mě adresu, pošlu ti kola... vážně ty pirellky nechceš? :o) není to škoda? :o)
Mas jeste ty 205?a odkad si
2 Thullo: máš maila, sry že reaguju tak pozdě, ale makám i víkendy:(
2 C.W.O.K.:
Ano, adresu mám, zítra pošlu.
2 Zdena1985:
Mám jen ty Pirelli P7 - sice mi vcera na ne nekdo volal, ale dnes se jeste neozval.
2 Midnite:
To jsou ty Pirelli P7 zatim jeste volne... pokud jsi se ptal na tohle... :o)
no potřeboval bych 4 za krásnou cenovku :D
2 Midnite:
Tak to je mi lito, byli jen 2, ale nakonec vse bere C.W.O.K.
thullo: Jak to ze je nevzal? Dyt po nich byl tak nadrzenej.. tak podruhý sorry za klam teda no :(
2 Perfekt:
Nic si z toho nedelej kamo ;o) nezal je, neb mu pry nekdo dovezl zrovna v ten den jine :o) ale nevadi... Vzal si je oboje C.W.O.K.